De beste dakwerker deals
Ontvang offertes en bespaar tot 40%
 

Gratis en vrijblijvend

Homedeal.be Dakwerken Dakwerkers

Dakwerkers

Heeft jouw dak schade opgelopen of is het toe aan nieuwe dakbedekking? Dit project wil je laten doen door betrouwbare, professionele dakwerkers. Door meerdere offertes aan te vragen en dakwerkers te vergelijken, krijg je inzicht in de prijzen en welk dakwerkersbedrijf de beste deal voor jou heeft. Zo ben je goed geïnformeerd over wat er bij het project op je dak komt. Lees hier tips over waar je dakwerkers op kunt vergelijken.

Dakwerkers: de kosten

Bij het vergelijken van dakwerkers kom je veel verschillende projecten en prijzen tegen. Maar wat zijn de gemiddelde kosten per project? Zie onderstaand kostenoverzicht voor een indicatie van de kosten van een dakwerker.

Verwijderen oude dakwerken + plaatsen nieuwe dakwerkenGemiddelde kosten per m2
(inclusief btw en arbeid)
Gemiddelde totaal prijs bij 50 m2
(inclusief btw en arbeid)
Plat dak€ 45 - € 55€ 2.250 - €3.250
Hellend dak€ 45 - € 130€ 2.250 - € 6.500
Vraag hier gratis en vrijblijvend offertes aan en ontdek de exacte prijzen voor jouw situatie

De werkzaamheden van dakwerkers

Tijdens het vergelijken van dakwerkbedrijven kom je ook veel verschillende soorten projecten tegen. Als je dakwerkers vergelijkt is het goed om voor je te hebben wat bij welk project hoort. Daardoor kan je eventueel ook zoeken op dakwerkbedrijven die gespecialiseerd zijn in een bepaald project.

ProjectWerkzaamheden
Dakonderhoud- Reinigen van het dak
- Ontmossen
- Kleine reparaties
- Schoonmaken en repareren van dakgoten
Dakreparatie- Verhelpen van lekkages
- Herstel van de dakbedekking
Dakrenovatie- Nieuwe laag EPDM of bitumen
- Plaatselijk vervangen van daklatten en/of dakpannen

Tips voor dakwerkers vergelijken

Ieder dakwerkbedrijf biedt andere prijzen en diensten aan, het kan dus lastig kiezen worden. Waar moet je op letten als je bezig bent met dakwerkers vergelijken? Hieronder vind je verschillende tips die je daarbij helpen.

Vraag verschillende offertes aan

Een dakwerken offerte is aangepast op jouw wensen en de afmetingen van jouw dak. Hierdoor heb je een goed beeld van de prijs. Daarnaast bestaan offertes uit uitgebreide specificaties, waardoor je goed kan zien wat je krijgt voor het geld dat je betaalt. Kijk bijvoorbeeld naar de materialen, het uurloon en de voorrijkosten. Leg verschillende offertes naast elkaar en kies zo voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Let op keurmerken

Ook dakwerkbedrijven kunnen keurmerken toegekend krijgen als ze voldoen aan bepaalde eisen. Door een dakwerkersbedrijf in te huren met de juiste keurmerken, ben je gegarandeerd van deskundigheid en kwaliteit. Hieronder vind je de belangrijkste keurmerken binnen de branche van dakwerkers:

KeurmerkOmschrijving
Vebidak
Waarborgt de kwaliteit van dakwerkersbedrijven die bitumineuze en kunststof dakbedekking plaatsen.
KOMO
Dit keurmerk waarborgt dat er kwalitatief waardige producten worden gebruikt.
Dakmeester
Netwerk van gekwalificeerde dakwerkers die werken met hellende daken.

Lees reviews

Ga achter je computer zitten en ga op het internet op zoek naar recensies over dakwerkbedrijven. Lees ervaringen van mensen die voor jou een project door dit bedrijf hebben laten doen. Door het lezen van reviews kom je erachter hoe de kwaliteit van het werk is en hoe tevreden eerdere klanten zijn.

Voordelen van dakwerkers vergelijken

Een beschadiging of lekkage aan je dak kan grote gevolgen hebben en grote schade aanrichten. Het is dus fijn om hier vroeg bij te zijn en het tijdig te laten repareren. Door dit door kundige dakwerkers te laten doen, is het probleem gauw opgelost. Ben jij ook druk met dakwerkers vergelijken? Hieronder zie je voordelen van het naast elkaar leggen en vergelijken van verschillende dakwerkbedrijven.

  • Gegarandeerd de beste prijs
  • Je hebt inzicht in de prestaties en specialisaties van bedrijven
  • Er is duidelijkheid over prijzen
  • Je kiest het bedrijf dat het best bij jou past

Ontvang makkelijk en snel dakwerkers prijzen

Wat zijn de specifieke kosten voor jouw project? Om hier achter te komen, vraag je gratis en vrijblijvend offertes aan van dakwerkersbedrijven uit jouw omgeving. Vul het offerteformulier in en ontvang binnen 2 werkdagen tot wel 6 offertes. Wist je dat je door dakwerkers te vergelijken op de kosten van je project kan besparen? Nadat de professionals bij jou aan de slag zijn geweest, leef je weer gerust onder een dak dat in topconditie is. Vergelijk dakwerkers en ga voor de beste deal.

Hoe werkt het?
1
Beschrijf je project

Vertel ons waar je naar op zoek bent. Wat zijn je wensen?

2
Vergelijk vakspecialisten

Kom in contact en vergelijk offertes van vakspecialisten.

3
Kies jouw vakspecialist

Ga voor de vakspecialist die het best past bij jouw project.

4
Geniet van het resultaat

Deel het met anderen en laat een review achter.

Waarom Homedeal?
350.000

350.000 geplaatste opdrachten per jaar

2.000

Ruim 2.000 aangesloten vakspecialisten

169

169 verschillende vakgebieden