De beste dakwerker deals
Ontvang offertes en bespaar tot 40%
 

Gratis en vrijblijvend

Homedeal.be Dakwerken Offerte dakwerken

Offerte dakwerken

Ben jij toe aan verbeterde of nieuwe dakwerken? Daar wil je natuurlijk niet teveel voor betalen. Door meerdere offertes aan te vragen bij verschillende dakwerkers, kom je erachter welke dakwerker aansluit op jouw wensen zodat jouw ideale dakwerken gerealiseerd kunnen worden.  Je leest hier handige tips en informatie over offertes voor dakwerken. Zo vind jij de beste specialist voor jouw nieuwe en verbeterde dakwerken.

Vraag dakwerken offertes aan via Homedeal

Via Homedeal is het heel eenvoudig om offertes aan te vragen. Binnen 2 minuten is jouw opdracht verzonden. Alleen de door Homedeal geselecteerde dakwerkenbedrijven ontvangen jouw opdracht. En ben je op zoek naar meer informatie over dakwerken? Bekijk dan eens de prijsgidsen op Homedeal. In deze gidsen vind je onder andere meer informatie over alle soorten dakbedekking, dakonderhoud, dakdekkers en dakwerken. Daarnaast vind je op Homedeal prijsindicaties. Zo weet jij welke kosten je kunt verwachten.

Zo ontvang jij dakwerken offertes

Vraag eenvoudig en snel meerdere offertes aan bij Homedeal. Zo krijg jij de mogelijkheid om dakwerkenbedrijven te vergelijken. Door deze offertes te vergelijken bespaar je tot wel 40% op jouw vernieuwde dakwerken.

Stap 1 – Vul als eerste je adresgegevens in op het offerte formulier. Zo selecteert Homedeal de specialisten uit jouw regio.

Stap 2 – Geef vervolgens aan welk project jij uitgevoerd wilt hebben.

Stap 3 – Geef daarna aan hoe specialisten jou kunnen bereiken.

Stap 4 – Na 2 werkdagen ontvang je tot wel 6 offertes van geselecteerde dakwerkers.

Wat staat er in een dakwerken offerte?

Vraag jij je af wat een nieuw dakwerk of gerepareerde dakwerken kosten? Of de kosten van het overlagen van dakbedekking? In een offerte staan onder andere deze kosten vermeld. Daarnaast vind je andere aspecten zoals materiaal-, arbeids-, demontage en voorrijkosten. Onderaan de offerte staat het totaalbedrag en btw vermeld. Daarnaast vind je op een offerte eventuele keurmerken, levertermijn en garantietermijn op de dakwerken.

Vergelijk offertes niet alleen op basis van het totaalbedrag. Bekijk wat jij belangrijk vindt bij jouw dakwerken en stel jezelf enkele vragen. Vind jij het belangrijk dat een dakwerker volgens bepaalde keurmerken werkt? Is de dakwerker beschikbaar als het jou uitkomt? Rekent de dakwerker de prijs voor het werken aan het dak per m2 of per uur? Welke garantietermijn hanteert de specialist voor jouw dakwerken? En maakt de dakwerker gebruik van materialen die jij graag op het dakwerk ziet liggen?

dakwerken

Tips voor het vergelijken van dakwerken offertes

  • Buren – Denk aan je buren als jij werkzaamheden laat uitvoeren op het dakwerk. De kans is groot dat er ook vergelijkbare werkzaamheden uitgevoerd moeten worden op hun dak. De dakwerken zijn waarschijnlijk tegelijk geplaatst. Door samen de werkzaamheden uit te voeren aan de dakwerken bespaar je geld. Zo is het mogelijk om kwantumkorting te ontvangen en de voorrijkosten te delen.
  • Keurmerken – Er zijn verschillende keurmerken binnen de dakwerkersbranche. Bekijk de offerte om te zien welke keurmerken het dakwerkenbedrijf in handen heeft. Hieronder vind je een aantal van deze keurmerken om zeker te zijn van een juiste uitvoer aan jouw dakwerken.
    • Vebidak –  Vebidak is een brancheorganisatie voor dakwerkenbedrijven. Leden hebben geschoold personeel die onder veilige omstandigheden aan het werk zijn.
    • Dakmeester – Dakwerkers met het Dakmeester keurmerk zijn gekwalificeerde specialisten van hellende dakwerken.
    • KOMO – Dakdekkers met het KOMO keurmerk zijn getoetst op de bouwkwaliteit van dakwerken.

Vind de beste deal

Offertes aanvragenWeet jij al welk project er uitgevoerd gaat worden op jouw dakwerk? Een offerte geeft altijd meer inzicht. Vraag daarom direct bij Homedeal offertes aan. Je ontvangt tot wel 6 offertes van dakdekkersbedrijven. Zo vind jij de beste specialist voor jouw project.

Hoe werkt het?
1
Beschrijf je project

Vertel ons waar je naar op zoek bent. Wat zijn je wensen?

2
Vergelijk vakspecialisten

Kom in contact en vergelijk offertes van vakspecialisten.

3
Kies jouw vakspecialist

Ga voor de vakspecialist die het best past bij jouw project.

4
Geniet van het resultaat

Deel het met anderen en laat een review achter.

Waarom Homedeal?
350.000

350.000 geplaatste opdrachten per jaar

2.000

Ruim 2.000 aangesloten vakspecialisten

169

169 verschillende vakgebieden