De beste hekwerk deals
Ontvang offertes en bespaar tot 40%
 

Gratis en vrijblijvend

Homedeal.be Hekwerken Hekwerkspecialist

Hekwerkspecialist

Minimale kosten
€ 50
Gemiddelde kosten
€ 1.500
Maximale kosten
€ 8.000
Dit project kost gemiddeld tussen de
€ 1.250 - € 1.800

Hekwerkspecialisten plaatsen zowel hekwerken als poorten om jouw terrein, of dit nou voor de sier is of om onbevoegden buiten te houden. Zo geniet jij binnen no time van een prachtig hekwerk. Ben jij van plan een hekwerkspecialist in te huren? Lees dan snel verder voor gemiddelde prijzen, mogelijkheden en bespaartips.

Wat kost een hekwerkspecialist?

Wanneer je op zoek gaat naar prijsinformatie over hekwerken en de werkzaamheden van hekwerkspecialisten, is er veel verschillende informatie te vinden. Om je een duidelijker beeld te geven van de prijzen van de werkzaamheden van een hekwerkspecialist, heeft Homedeal hieronder een overzicht voor je gemaakt.

ProjectGemiddelde kosten per meter
(inclusief montage en btw)
Plaatsen (inrij)poort€ 300 - € 800
Hekwerk plaatsen€ 50 - € 120
Vraag hier gratis en vrijblijvend offertes aan en ontdek de exacte prijzen voor jouw situatie

Prijsvoorbeelden

Zo goedkoop mogelijk:

Wil jij een eenvoudig sierhek voor je voortuin? Dan is een zinken sierhekwerk zeker geschikt. Voor een sierhek met een lengte van 6 meter, betaal je gemiddeld € 360, inclusief plaatsing.

Omheining voor je bedrijventerrein:

Ben jij op zoek naar een goed hekwerk dat je bedrijventerrein afschermt? Dan is een spijlenhekwerk ideaal. Dit hekwerk is hoog en maakt het indringers lastig om je terrein te betreden. Een spijlenhekwerk van 20 meter kost gemiddeld € 500.

Entree voor de auto:

Wil jij een mooie inrijpoort waar je met je auto doorheen kan? Een hardhouten schuifpoort neemt zo min mogelijk ruimte in en heeft een mooi uiterlijk. Voor deze schuifpoort van 3 meter betaal je gemiddeld € 4.500, inclusief plaatsing.

Welke keuzes bepalen de prijs van een hekwerk?

Wanneer je een hekwerkspecialist inhuurt, zijn er een aantal keuzes te maken die van invloed zijn op de totale kosten van je project. 

Keuze 1: Soort hekwerk

Het soort hekwerk is van grote invloed op de totale kosten van je hekwerk. Er zijn diverse hekwerken verkrijgbaar, elk met andere bijbehorende prijzen. Hieronder vind je een overzicht van de hekwerken die een hekwerkspecialist aanbiedt en de gemiddelde prijzen.

Type hekwerkGemiddelde kosten per meter
(inclusief montage en btw)
Dubbelstaafhekwerk€ 50
Houten hekwerk€ 50
Spijlenhekwerk€ 60
Sierhekwerk€ 65
Gaashekwerk€ 70 (rol van 25 meter)
Balkonhekwerk€ 120

Keuze 2: Soort poort

Als je een hekwerk laat plaatsen door een hekwerkspecialist, is het gebruikelijk dat je ook een poort kiest, waardoor je het terrein kan betreden. Hierbij kun je kiezen voor een gewone poort, maar ook voor een inrijpoort waar je met de auto doorheen kunt. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende poorten en inrijpoorten met de bijbehorende gemiddelde prijzen.

Soort poort Gemiddelde prijs
(inclusief montage en btw)
Looppoort € 250
Draaipoort€ 800
Schuifpoort€ 1.800
Elektrische draaipoort € 3.000
Elektrische schuifpoort€ 5.000

Keuze 3: Lokaal of landelijk bedrijf

Als je op zoek bent naar een hekwerkspecialist, is het interessant om na te denken over of je voor een lokale of een landelijke hekwerkspecialist kiest. Hoewel een landelijk bedrijf misschien voordeligere prijzen biedt dan een lokaal bedrijf, betaal je bij een landelijk bedrijf vaak veel voorrijkosten. Dit komt doordat landelijke bedrijven van verder moeten komen. Hierdoor is het vaak voordeliger om te kiezen voor een lokaal bedrijf, waar je minder hoge voorrijkosten betaalt.

Keuze 4: Extra opties

Bij een hekwerk komen een aantal extra opties kijken waarmee je je hekwerk luxer maakt. Deze opties zijn niet vereist, maar zijn het overwegen waard.

Extra optie Gemiddelde prijs
(inclusief montage en btw)
Klimop begroeiing€ 20 - € 45 per 150 cm
Prikkeldraad € 30 - € 50 per 100 meter
Intercom€ 200 - € 300
Elektrisch alarmslot € 50 - € 400

Vind de beste deal

Besloten dat ga je een hekwerkspecialist gaat inhuren? Dan wil je natuurlijk dat je een betrouwbare professional inhuurt die jouw project voor een mooie prijs uitvoert. Hoe vind je deze hekwerkspecialist? Door verschillende offertes te vergelijken, heb je snel en eenvoudig een overzicht van de prijzen die hekwerkspecialisten vragen. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en ontvang binnen 2 werkdagen tot wel 6 verschillende offertes van professionals bij jou uit de buurt. Hiermee kan je tot wel 40% besparen op de kosten van je project.

Homedeal bespaartips

Kwantumkorting

Heb jij op meerdere plekken een hekwerk nodig of zijn jouw buren ook toe aan een nieuw hekwerk? Laat deze projecten dan in één keer uitvoeren door dezelfde hekwerkspecialist, hierdoor kan je informeren naar een kwantumkorting. Zo hou je de kosten van je project laag.

Steek de handen uit de mouwen

Ben jij niet vies van een klusje en lijkt een hek of poort plaatsen jou een leuk? Vraag dan de hekwerkspecialist of je een handje kan helpen. Zo staat je hekwerk sneller, maar wel stevig door de kennis van de hekwerkspecialist.

Haal zelf het materiaal op

Beschik jij over een bestelbusje waarin je je hekwerk kan vervoeren? Laat het hekwerk of de poort dan niet bezorgen, maar haal het zelf op.

Hoe werkt het?
1
Beschrijf je project

Vertel ons waar je naar op zoek bent. Wat zijn je wensen?

2
Vergelijk vakspecialisten

Kom in contact en vergelijk offertes van vakspecialisten.

3
Kies jouw vakspecialist

Ga voor de vakspecialist die het best past bij jouw project.

4
Geniet van het resultaat

Deel het met anderen en laat een review achter.

Waarom Homedeal?
350.000

350.000 geplaatste opdrachten per jaar

2.000

Ruim 2.000 aangesloten vakspecialisten

169

169 verschillende vakgebieden