De beste gevelwerken deals
Ontvang offertes en bespaar tot 40%
 

Gratis en vrijblijvend

Homedeal.be Gevelwerken Gevelspecialist

Gevelspecialist

Minimale kosten
€ 900
Gemiddelde kosten
€ 2.650
Maximale kosten
€ 4.400
Dit project kost gemiddeld tussen de
€ 2.170 - € 3.130

Is je gevel na vele jaren wel toe aan een opknapbeurt? Een grondige schoonmaak om de gevel weer te laten stralen of een renovatie om grote scheuren weg te werken, in alle gevallen helpen onze gevelspecialisten je uit de brand. Bekijk deze prijsgids en kom te weten wat een gevelspecialist voor jou kan betekenen.

Wat kost een gevelspecialist?

Goed onderhoud aan je gevel is belangrijk. Niet alleen bepaald het de waarde van je huis, maar ook laat je een goede indruk achter als je huis er aan de buitenkant schoon uitziet. Gemiddeld brengt een gevelspecialist een bedrag tussen de € 10 en € 30 per m² in rekening , afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden aan je gevel. Ben je benieuwd welke verschillende werkzaamheden dit zijn? Lees dan verder.

OppervlakGemiddelde prijs gevelspecialist
Per m²€ 10 - € 30

Bespaar tot 40% op de totale prijs

Je zoektocht naar de gevelspecialist met de beste prijs-kwaliteitverhouding duurt slechts 2 minuten. Vraag geheel gratis en vrijblijvend tot wel 6 offertes aan van gevelspecialisten bij jou uit de buurtBinnen 48 uur ontvang je de offertes van onze aangesloten gevelspecialisten. Start met het vergelijken van de prijzen, door concurrentie kan het prijsverschil tussen gevelspecialisten tot wel 40% oplopen. Spoor eenvoudig de gevelspecialist op die voldoet aan jouw wensen.

Prijsvoorbeelden van gevelspecialisten

Om een beter beeld te krijgen van de prijzen, hebben we 3 prijsvoorbeelden van veelvoorkomende projecten voor je uitgelicht:

Goedkope optie: Kan jouw gevel wel een schoonmaakbeurt gebruiken, omdat er bijvoorbeeld veel algen over de gevelstenen groeien? De beste keuze is dan om je gevel te laten stoomcleanen. Voor het stoomcleanen van een gevel van 60 m² betaal je gemiddeld € 580 inclusief btw en voorrijkosten.

Langdurige bescherming: Voor een langdurige bescherming raden wij aan om je gevel te laten impregneren na het reinigen van je gevel. De stenen en het voegwerk van je gevel krijgen een beschermlaagje wat vochtinslag tegengaat. Voor het reinigen en impregneren van een gevel van 60 m² betaal je gemiddeld € 1.300, inclusief btw en voorrijkosten.

Gevelrenovatie: Vocht trekt in de gevel en in de winter bevriest vocht, dit kan in de loop der jaren voor scheuren in je gevel zorgen. Voor het renoveren van deze scheuren op een oppervlakte van 20 m² betaal je gemiddeld € 2.300, inclusief btw en voorrijkosten.

Prijsopbouw gevelspecialist

gevelspecialist

Welke keuze bepaalt de prijs van gevelspecialisten?

Zie in onderstaande tabel wat een gevelspecialist voor jou kan betekenen en wat de bijbehorende gemiddelde prijzen zijn. Er is uitgegaan van een gevel van 60 m², dit is de gemiddelde gevelomvang van een rijtjeshuis in België.

GevelrenovatieGemiddelde prijzen per 60 m²Kenmerken
Reinigen (stoomcleanen)€ 300 - € 900Stoomcleanen wordt vaak toegepast voor het verwijderen van mos, algen en klimop.
Voegen (platvol)€ 600 - € 800Een platvolle voeg is het meest voorkomende type voeg en wordt uitgelijnd met de stenen in je gevel
Reinigen en voegen€ 1.400 - € 1.800Door de voegen te laten reinigen ben je meteen verzekerd van een schone gevel.
Reinigen, voegen en impregneren € 3.200 - € 3.800Door je gevel te laten impregneren wordt deze waterafstotend en voorkom je vochtinslag en scheuren in de gevel.
Renoveren achter-, zij- en voorgevel € 4.400 - € 5.000Herstelwerkzaamheden aan meerdere gevelzijden.

Vind de beste deal

Heb je berekend hoeveel een gevelspecialist ongeveer gaat kosten en wil je graag de volgende stap nemen om de precieze prijs te achterhalen? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan van specialisten bij jou uit de buurt. Binnen 48 uur ontvang je de prijsinformatie van verschillende specialisten. Door de prijsinformatie te vergelijken bespaar je tot wel 40% op de prijs.

Homedeal bespaartips

Kwantumkorting

De kans is groot dat het huis van je buren uit hetzelfde bouwjaar komt en waarschijnlijk dezelfde problemen aan de gevel kent. In dit geval is het raadzaam om samen met je buren de handen ineen te slaan en op zoek te gaan naar een gevelspecialist die jullie gezamenlijke probleem kan verhelpen of voorkomen.

Subsidie voor het isoleren van je huis

Een gevelrenovatie is een niet alledaags project en een ideaal moment om isolatie te laten plaatsen om tocht en vochtinslag te voorkomen. Er zijn lokale subsidies beschikbaar voor het isoleren van je huis. Dit kan een leuke meevaller zijn voor je portemonnee.

De handige doe-het-zelver

Ben je handig en steek je graag je handen uit de mouwen? Overleg dan met een gevelspecialist wat je zelf aan voorwerk kunt doen. Vaak kun je al kleine voorbereidingen treffen waardoor je uiteindelijk minder arbeidskosten betaald.

Hoe werkt het?
1
Beschrijf je project

Vertel ons waar je naar op zoek bent. Wat zijn je wensen?

2
Vergelijk vakspecialisten

Kom in contact en vergelijk offertes van vakspecialisten.

3
Kies jouw vakspecialist

Ga voor de vakspecialist die het best past bij jouw project.

4
Geniet van het resultaat

Deel het met anderen en laat een review achter.

Waarom Homedeal?
350.000

350.000 geplaatste opdrachten per jaar

2.000

Ruim 2.000 aangesloten vakspecialisten

169

169 verschillende vakgebieden