Le lien a été copié. Collez-le pour partager votre profil sur les réseaux sociaux ou sur un Email.

A propos de l'entreprise

Mijn onderneming Johan Bland Huis en Tuin is gespecialiseerd in schilder- en gyprocwerk, grote en kleine klussen en tuinonderhoud. Zowel voor particulieren als voor bedrijven. Ik ben een enthousiaste tuinman en klusser. Het resultaat? Als ik bij jou vertrek, ben je 100 procent tevreden. Heb je een kleine of grote opdracht voor mij? Dan kom ik graag bij je langs om te luisteren naar jouw behoeften en verwachtingen.

Images des projets

Johan Bland Huis&Tuin-1
Johan Bland Huis&Tuin-2
Johan Bland Huis&Tuin-3

Avis

8,0/10
1 avis

Ces avis sont écrits par les clients qui ont effectué une demande de devis sur notre plateforme. Tous les avis respectant nos directives de contenu seront publiés.

Qualité
8.0
Service Client
8.0
Rapport Qualité/Prix
8.0
10 1 8 1
8.0 8 10 1
Heel goed
Avis déposé par Geurt.E le 3 juin 2019
Johan Bland Huis&Tuin Homedeal https://www.homedeal.be

Na waterschade is het gelukt door de dhr Johan Bland om de zaak goed te herstellen en netjes af te werken.

Qualité
8
Service Client
8
Rapport Qualité/Prix
8

Questions/Réponses

Hoe bent u begonnen met het bedrijf?

Ik ben Johan, de zaakvoerder en enige werknemer van Johan Bland Huis en Tuin. Na een jarenlange carrière als arbeider in de industriebouw, gyprocplaatser en medewerker in een doe-het-zelfzaak, besliste ik in 2014 om mijn eigen bedrijf op te richten. De reden? Ik wilde mijn twee passies samenbrengen in één job: bouw en tuinonderhoud. Een van de beste beslissingen in mijn leven! Want hoewel ik mijn jobs altijd graag heb gedaan, sta ik nu elke dag met een brede glimlach op.

Wat zijn de pluspunten van uw bedrijf?

Betaalbare kwaliteit, flexibiliteit en een persoonlijke benadering zijn de sleutelwoorden in mijn aanpak.

Wat is uw beste advies voor klanten?

L'entreprise n'a pas encore répondu à cette question.

Hoe bent u begonnen met het bedrijf? Ik ben Johan, de zaakvoerder en enige werknemer van Johan Bland Huis en Tuin. Na een jarenlange carrière als arbeider in de industriebouw, gyprocplaatser en medewerker in een doe-het-zelfzaak, besliste ik in 2014 om mijn eigen bedrijf op te richten. De reden? Ik wilde mijn twee passies samenbrengen in één job: bouw en tuinonderhoud. Een van de beste beslissingen in mijn leven! Want hoewel ik mijn jobs altijd graag heb gedaan, sta ik nu elke dag met een brede glimlach op.
Wat zijn de pluspunten van uw bedrijf? Betaalbare kwaliteit, flexibiliteit en een persoonlijke benadering zijn de sleutelwoorden in mijn aanpak.

Localisation de l'entreprise

Johan Bland Huis&Tuin address Johan Bland Huis&Tuin address
BE Neeroeteren Ophovenstraat 151 bus 2 3680
Informations sur l'entreprise
Statut de l'entreprise
Eenmanszaak
Nombre d'employés
1
Numéro de TVA
BE0543560680