De beste zonwering deals
Ontvang offertes en bespaar tot 40%
 

Gratis en vrijblijvend

Homedeal.be Zonwering Zonwering dakraam

Zonwering dakraam

Minimale kosten
€ 90
Gemiddelde kosten
€ 690
Maximale kosten
€ 1.280
Dit project kost gemiddeld tussen de
€ 570 - € 810

Wil je graag weten waar bovenstaande prijsverschillen door ontstaan en wat de kosten zijn voor zonwering voor jouw dakraam? Bekijk alle opties die Homedeal voor je op een rij heeft gezet, zo betaal je nooit te veel en is het straks goed vertoeven in je zolderkamer.

Zonwering dakraam prijzen

Zoals je in onderstaand overzicht ziet, zijn de prijzen van zonwering voor dakramen afhankelijk van 3 factoren: het type zonwering dat je voor je dakraam wilt, de bediening van de zonwering en de bijbehorende montage.

Factor
Gemiddelde prijzen per zonwering dakraam, incl. bezorgen en btw
Prijs verschilt door:
Zonwering€ 50 - € 660Diverse soorten zonwering, buiten en binnen
Bediening€ 60 - € 460Handmatig, elektrisch of via zonne-energie
Montage€ 120 - € 170Aantal arbeidsuren en voorrijkosten
Totaal€ 220 - € 1.280

De exacte prijzen voor dakraam zonwering ontvangen?

Door de exacte prijzen van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken bespaar je tot wel 40% op de totaalprijs voor jouw dakraam zonwering. Benieuwd wat jij uiteindelijk betaald voor jouw zonwering? Vraag via Homedeal geheel gratis en vrijblijvend tot wel 6 offertes aan, vergelijk de aanbieders en kies voor jouw de beste dakraam zonwering.

Prijsvoorbeelden

Onderstaand zie je 3 prijsvoorbeelden van zonwering voor een dakraam, zodat je een goede indruk hebt van de totaalprijs voor dit project:

Laagste prijs: Een handbediend rolgordijn van 74 cm breed en 60 cm hoog voor een dakraam is eenvoudig zelf te monteren en kost gemiddeld € 90.

Gemiddelde prijs: Voor een screen van 134 cm breed en 140 cm hoog aan de binnenkant van het dakraam betaal je gemiddeld € 330, dit is inclusief montage.

Hoogste prijs: Ga je voor de meest luxe variant, dan laat je een rolluik monteren aan de buitenkant van je dakraam van 134 cm breed en 140 cm hoog. Laat je je rolluik werken op zonne-energie dan betaal je gemiddeld € 1.280, inclusief montage en afstandsbediening.

Prijsopbouw zonwering dakraam laten plaatsen

zonwering dakraam prijs

Bovenstaande is gebaseerd op het laten monteren van een elektrisch rolluik met afstandsbediening van 134 cm breed en 140 cm hoog aan de buitenkant van je dakraam.

Keuzes die de prijs van dakraam zonwering beïnvloeden

Zoals je ziet lopen de prijzen van zonwering voor dakramen erg uiteen, de hoogte van de totaalprijs is dan ook afhankelijk van jouw wensen. Zie onderstaand de invloed van je keuzes op de uiteindelijke prijs, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan.

Keuze 1: Soort zonwering voor je dakraam

Kies je voor zonwering voor je schuine dakraam dan heb je de keuze uit onderstaande 5 soorten zonwering. We gaan hierbij uit van een dakraam met een gemiddelde breedte tussen de 54 en 134 cm.

Type zonwering dakraamGemiddelde prijzen per zonwering dakraam, incl. btw en excl. montage
Gemiddelde breedte

Rolgordijn (binnen)

€ 80 - € 130
54 - 114 cm
Screen (buiten)€ 80 - € 13054 - 134 cm
Jaloezie (binnen)€ 100 - € 21054 - 134 cm
Vouwgordijn (binnen)€ 120 - € 20054 - 134 cm
Rolluik (buiten)€ 430 - € 66054 - 134 cm

Keuze 2: Bediening zonwering dakraam

Keuze gemaakt voor het type zonwering? Dan kies je de vorm van bediening voor de zonwering van je dakraam. In onderstaand overzicht vind je de gemiddelde prijs per zonwering inclusief de bijbehorende bedieningsmogelijkheid.

BedieningGemiddelde prijzen bedieningsmogelijkheid incl. zonwering en btw, excl. montageBijzonderheden
Binnenzonwering:
- Handbediening€ 60 - € 130
- Elektrisch € 270 - € 350Met afstandsbediening
- Zonne-energie€ 390 - € 460Met afstandsbediening
Buitenzonwering:
- Handbediening€ 60 - € 130
- Elektrisch 1€ 480 - € 710Met bedieningsknop
- Elektrisch 2€ 630 - € 850Met afstandsbediening
- Zonne-energie € 740 - € 960Met afstandsbediening

Keuze 3: Montage zonwering dakraam

Heel handig, de maten van je dakraam hoef je niet zelf op te meten. De code voor de afmetingen is meestal terug te vinden bovenop het draaiende gedeelte van je dakraam. Neem deze code over bij het plaatsen van je bestelling. Na het bestellen wordt de zonwering voor je dakraam gemonteerd, in onderstaand overzicht zie je de bijbehorende prijs.

Montagekosten zonwering dakraamGemiddelde prijs, incl. btwBijzonderheden
Arbeidsloon per uur€ 50 - € 80

Afhankelijk van het type zonwering
Voorrijkosten€ 60 - € 90Afhankelijk van de reisafstand

Keuze 4: Extra opties zonwering dakraam

Kies je voor zonwering voor je dakraam, dan heb je de keuze uit 2 extra opties. Een bedieningsstok is een handig hulpstuk voor dakramen die buiten bereik liggen. Ga je voor extra comfort, dan kies je voor een insectenhor zodat je jouw dakraam volledig open zet zonder onaangenaam bezoek van ongedierte.

Extra optieGemiddelde prijs per stuk, incl. btw, excl. montage
Bedieningsstok€ 30 - € 50
Insectenhor€ 40 - € 90

Vind de beste deal

De prijzen van zonwering voor jouw dakraam verschillen per aanbieder. Dit prijsverschil kan oplopen tot wel 40%. Wil jij advies op maat en de beste prijs betalen voor je zonwering? Vraag via Homedeal geheel gratis en vrijblijvend tot wel 6 offertes aan van zonwering specialisten in je buurt. Je ontvangt de prijsinformatie binnen 48 uur, start met vergelijken en zie welke specialist je de beste deal biedt voor de zonwering voor je dakraam.

Homedeal Bespaartips

Lees afmetingen eenvoudig af

Je hoeft de maten van jouw dakraam niet te laten opmeten, deze staan genoteerd op het typeplaatje wat terug te vinden is bovenop het draaiende gedeelte van je dakraam.

Profiteer van kwantumkorting

Bestel je in 1 keer meerdere zonweringen dan geeft de specialist vaak een leuke korting (dit kan oplopen tot 10% op de totaalprijs). Wanneer je maar 1 dakraam hebt, is het een goede idee om aan je buren te vragen of zij interesse hebben in het laten plaatsen van zonwering in bijvoorbeeld hun dakraam. Zo profiteer je beide van een lagere aanschafprijs en delen jullie de voorrijkosten.

Bespaar energiekosten

Met zonwering dat werkt op zonne-energie ben je duurzaam bezig, op de buitenzonwering wordt een zonnecel gemonteerd die bij daglicht de accu oplaad. Je zonwering voor je dakraam kan altijd gebruikt worden zonder gebruik te maken van netstroom.

Hoe werkt het?
1
Beschrijf je project

Vertel ons waar je naar op zoek bent. Wat zijn je wensen?

2
Vergelijk vakspecialisten

Kom in contact en vergelijk offertes van vakspecialisten.

3
Kies jouw vakspecialist

Ga voor de vakspecialist die het best past bij jouw project.

4
Geniet van het resultaat

Deel het met anderen en laat een review achter.

Waarom Homedeal?
350.000

350.000 geplaatste opdrachten per jaar

2.000

Ruim 2.000 aangesloten vakspecialisten

169

169 verschillende vakgebieden