De beste zonwering deals
Ontvang offertes en bespaar tot 40%
 

Gratis en vrijblijvend

Homedeal.be Zonwering Zonweringspecialist

Zonweringspecialist

Minimale kosten
€ 120
Gemiddelde kosten
€ 460
Maximale kosten
€ 800
Dit project kost gemiddeld tussen de
€ 380 - € 540

Wil jij een zonweringspecialist ervoor laten zorgen dat straks de perfecte zonwering aan jouw kozijnen hangt, zodat je van aangename temperaturen in of rond huis geniet? Zie hier wat je mogelijkheden en de prijzen zijn voor het laten monteren van zonwering door een zonweringspecialist.

Wat zijn de prijzen van een zonweringspecialist?

Goede zonwering is een investering en maatwerk, het is dan ook verstandig om dit complete project door een zonweringspecialist te laten uitvoeren. Zie in onderstaande kostenoverzicht wat een zonweringspecialist voor je kan betekenen, en wat de gemiddelde prijzen zijn.

FactorGemiddelde prijzen per zonwering, incl. btw Prijs verschilt per
Opmeten€ 50 - € 80Aanbieder
Bezorgen€ 20 - € 75Reisafstand
Montage€ 50 - € 800Type zonwering
Totaal€ 120 - € 955

Bespaar tot 40% op de totaalprijs

De zonweringspecialist met de beste prijs-kwaliteitverhouding spoor je eenvoudig op. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend tot wel 6 offertes op. Binnen 48 uur ontvang je prijsinformatie voor je project van zonweringspecialisten bij jou uit de buurt. Start met vergelijken en bespaar daardoor tot wel 40% op de totaalprijs voor de aankoop van jouw zonwering.

Prijsvoorbeelden

Aan de hand van bovenstaande prijsoverzicht hebben we 3 veelvoorkomende voorbeelden van zonwering op een rij gezet.

Goedkope optie: Voor het laten bezorgen en monteren van een rolgordijn van 120 cm breed en 200 cm hoog betaal je gemiddeld € 150, deze prijs is inclusief het rolgordijn.

Veelvoorkomende optie: Het monteren van een knikarmscherm is een vakkundig project en wordt daarom vaak uitbesteed aan een zonweringspecialist. Voor gemiddeld € 1.200 heb je een knikarmscherm met een breedte van 300 cm en een uitval van 250 cm die wordt geleverd en gemonteerd aan de gevel van je huis.

Luxe optie: Een terrasoverkapping is bestand tegen alle weersomstandigheden en is ideaal voor een grotere tuin. Voor het laten plaatsen van een terrasoverkapping van 500 cm breed en een uitval van 300 cm betaal je gemiddeld € 2.700. Voor deze prijs komt de zonweringspecialist ook de juiste maten opmeten en wordt jou terrasoverkapping op maat gemaakt.

Prijsopbouw zonweringspecialist

prijsopbouw zonweringspecialist

Welke keuzes beïnvloeden de prijs van zonweringspecialisten?

Om te weten te komen welke prijs een zonweringspecialist in rekening brengt, is het handig te weten hoe de totaalprijs tot stand komt. Onderstaande keuzes geven je hier inzicht in.

Keuze 1: Welke zonwering

Allereerst zie je onderstaand uit welke type zonwering je de keuze hebt en wat dat met de prijs doet.

Buitenzonwering BreedteGemiddelde prijzen per zonwering, incl. btw en motor, excl. montage
Screen1 - 3 meter
€ 150 - € 270
Rolluik1 - 3 meter€ 150 - € 500
Uitvalscherm1 - 4 meter€ 170 - € 690
Shutter1 - 3 meter€ 300 - € 1.400
Markies1 - 5 meter€ 340 - € 750
Knikarmscherm4 - 5 meter€ 650 - € 1.050
Terrasoverkapping3 - 12 meter€ 800 - € 2.000

Keuze 2: Maten opmeten

Er zijn op internet veel handleidingen te vinden voor het opmeten van je kozijnen voor zonwering. Twijfel je toch over de maten voor je zonwering? Schakel dan een zonweringspecialist in. Het is zonde als straks je knikarmscherm komt en dat de maat niet goed blijkt te zijn. De gemiddelde prijs voor het laten opmeten van de maten voor je zonwering is € 60.

Keuze 3: Zelf monteren of uitbesteden

Bij zonwering vind je vaak een montagehandleiding zodat je zelf aan de slag kan. Dit is goed te doen bij binnenzonwering, maar we raden aan om bij buitenzonwering een zonweringspecialist in te schakelen. Buitenzonwering is zwaarder en met de elektrische bedrading moeilijker om te monteren. Bespaar jezelf mogelijke ongelukken, ga voor zeker met een investering in zonwering, daar heb je jaren profijt van. Bekijk hieronder wat de prijzen zijn voor de montage van zonwering.

MontageGemiddelde prijzen montage per stuk, incl. btwGemiddelde meerprijs montage tweede zonwering, incl. btw
Screen€ 150€ 100
Rolluik€ 150€ 100
Markies€ 200€ 100
Uitvalscherm€ 200€ 100
Knikarmscherm€ 300€ 150
Terrasoverkapping€ 800

Keuze 4: Bezorgen of afhalen

Wanneer je ervoor kiest om je zonwering te laten monteren door een zonweringspecialist, dan neemt de specialist vaak direct je zonwering mee. De meeste aanbieders rekenen hier voorrijkosten voor die gemiddeld € 30 bedragen, afhankelijk van de reisafstand. Wil je liever zelf aan de slag? Dan is het verstandig om de zonwering zelf op te halen bij een specialist bij jou in de buurt.

Vind de beste deal

Door deze prijsgids heb je hopelijk een beter beeld gekregen van de kosten voor het opmeten, bezorgen en monteren van je zonwering. Het prijsverschil per aanbieder kan echter oplopen tot wel 40%, daarom is het verstandig om voor je aankoop prijzen te vergelijken. Vraag via Homedeal geheel gratis en vrijblijvend tot wel 6 offertes aan van zonweringspecialisten uit je buurt. Kies de beste deal aan de hand van de prijsinformatie die je binnen 48 uur van ons ontvangt.

Homedeal Bespaartips

Profiteer van kwantumkorting

Bestel je in 1 keer meerdere zonweringen, dan geven de meeste zonweringspecialisten een leuke kwantumkorting, die kan oplopen tot wel 10%. Zelf maar 1 zonwering nodig? Vraag je buren of zij interesse hebben in zonwering en kies samen een zonweringspecialist zodat jullie gaan besparen op de kosten en ook op de bezorgkosten.

Vraag naar de garantievoorwaarden

Elke zonweringspecialist heeft zijn eigen garantievoorwaarden, vraag hier altijd naar bij het bestellen van je zonwering. Ook wanneer je besluit om je zonwering zelf te plaatsen is het goed om te weten of je dan ook recht hebt op garantie. Vraag hier specifiek naar bij jouw zonweringspecialist, op deze manier kom je niet voor onverwachte hoge kosten te staan bij eventuele beschadiging van de zonwering.

Haal zelf je zonwering op

Wanneer je besluit om je zonwering zelf te monteren ben je goedkoper uit als je de zonwering zelf ophaalt bij de zonweringspecialist bij jou in de buurt, gemiddeld bespaar je dan zo’n € 30, dat is toch mooi meegenomen!

Hoe werkt het?
1
Beschrijf je project

Vertel ons waar je naar op zoek bent. Wat zijn je wensen?

2
Vergelijk vakspecialisten

Kom in contact en vergelijk offertes van vakspecialisten.

3
Kies jouw vakspecialist

Ga voor de vakspecialist die het best past bij jouw project.

4
Geniet van het resultaat

Deel het met anderen en laat een review achter.

Waarom Homedeal?
350.000

350.000 geplaatste opdrachten per jaar

2.000

Ruim 2.000 aangesloten vakspecialisten

169

169 verschillende vakgebieden