De beste aannemer deals
Ontvang offertes en bespaar tot 40%
 

Gratis en vrijblijvend

Homedeal.be Aannemer Offerte badkamer

Offerte badkamer

Ben je op zoek naar een betrouwbare en vakkundige badkamerspecialist voor het aanleggen of verbouwen van je badkamer? Door offertes te vergelijken, bespaar je tot wel 40% besparen op de verbouwingskosten. Weten hoe je dit doet? Op Homedeal lees je hoe je gemakkelijk offertes aanvraagt en op welke aspecten je moet letten bij het vergelijken van badkamerspecialisten.

Voordeel | Hoe werkt het? | Vergelijking tips | Veelgestelde vragen

Waarom een offerte voor een badkamer aanvragen via Homedeal?

 1. Op Homedeal vind je enkel badkamerspecialisten die zijn aangesloten bij de Belgische Kamer van Koophandel en kwaliteit waarborgen.
 2. Je persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor de offerteaanvraag.
 3. Je zit nergens aan vast en kiest dus geheel vrijblijvend de meest geschikte badkamerspecialist voor jouw project.

Hoe gaat de aanvraag van een offerte voor een badkamer in zijn werk?

 1. Vraag gratis en vrijblijvend badkameroffertes aan.
 2. Homedeal zoekt de meest geschikte badkamerpecialisten bij jou uit de buurt.
 3. Binnen 2 werkdagen nemen de badkamerpecialisten contact met jou op.
 4. Je ontvangt per e-mail tot wel 6 offertes van geschikte badkamerspecialisten.
 5. Vergelijk de offertes op basis van prijs en kwaliteit en kies de meest geschikte badkamerspecialist voor jouw project.

Hoe vergelijk je badkamer offertes?

Uit de offertes die je via Homedeal ontvangt, wil je natuurlijk de beste kiezen. Dat begrijpen wij! Daarom hebben wij een checklist voor je gemaakt. Met deze tips vind je eenvoudig en snel de meestgeschikte specialist voor het verbouwen van jouw badkamer.

 1. Bekijk de totaalprijs van het project.
 2. Controleer de precieze inhoud van de offerte. Wat is er inbegrepen bij het plaatsen of renoveren van de badkamer? Worden er voorrijkosten gerekend en wat is het uurloon?
 3. Check de begin- en einddatum van het project.
 4. Vraag altijd naar de garantievoorwaarden.
 5. Vergelijk de specialisten op basis van keurmerken.

Benieuwd naar de kosten voor het plaatsen van je badkamer of de kosten voor de renovatie van je huidige badkamer? Kijk voor meer informatie over deze prijzen in de prijsgids: badkamer installateur of badkamer renoveren kosten.

Veelgestelde vragen rondom badkamer offertes

Hoe kom je erachter of de badkamerspecialist de gewenste kwaliteit levert? Waar moet je op letten als je een offerte voor het renoveren van je badkamer ontvangt? Cruciale vragen die je jezelf stelt voordat je tot de keuze voor een specialist overgaat. Om je een handje te helpen, hebben we een aantal veelgestelde vragen op een rij gezet. Zo spoor jij eenvoudig en snel de badkamerspecialist op met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

1. Zijn er kosten verbonden aan het aanvragen van badkamer offertes?

Nee, het ontvangen van offertes is volledig gratis en vrijblijvend.

2. Werkt Homedeal met eigen badkamerspecialisten?

Nee, Homedeal is hét platform waarop consumenten en meer dan 2.000 vakspecialisten samenkomen. Homedeal selecteert speciaal voor jou tot wel 6 geschikte badkamerspecialisten bij jou uit de buurt die bij je aanvraag passen.

3. Hoe lang is de garantietermijn als ik een nieuwe badkamer laat plaatsen?

Over het algemeen geldt een garantietermijn van 5 jaar, maar dit kan per specialist verschillen. Vraag dit daarom altijd na bij de specialist.

4. Hoeveel kost het mij ongeveer om een badkamer te laten renoveren?

Voor het renoveren van een standaard badkamer geldt een gemiddeld kostenplaatje van tussen de 4.100 en 5.900 euro. Kijk voor de specifieke prijzen in de prijsgids: badkamer renoveren kosten.

5. Hoeveel tijd kost het een badkamerspecialist om een badkamer te plaatsen?

De totale tijdsduur voor het plaatsen van een badkamer ligt aan uw wensen. Gemiddeld gezien neemt het gehele project 2 tot 3 weken in beslag.

6. Welke keurmerken gelden er binnen deze branche?

Een keurmerk of kwaliteitszegel zegt over het algemeen iets over de kwaliteit van de geleverde werkzaamheden van de specialist. Wanneer een vakman deze certificaten of keurmerken niet bezit, wil dit niet direct zeggen dat de kwaliteit van de werkzaamheden minder goed is. Wij werken namelijk uitsluitend met specialisten die deze kwaliteit garanderen. Om een beter beeld te schetsen van de keurmerken, geven we hieronder een aantal keurmerken weer.

 • KOMO Keurmerk: Dit keurmerk is een kwaliteitskeurmerk. Wanneer je een bedrijf inschakelt die over dit keurmerk beschikt, ben je er zeker van dat het bedrijf werkt volgens de relevante regelgeving in de bouw.
 • BouwGarant: Bedrijven met een BouwGarant keurmerk beschikken over een bepaald niveau van vakmanschap, betrouwbaarheid en kwaliteit.
 • Uneto-VNI keurmerk: specialisten die dit keurmerk bezitten zijn gecheckt op veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bovendien zegt dit keurmerk dat de installatie, reparatie en onderhoud volgens de nieuwste ontwikkelingen en wettelijke richtlijnen zijn uitgevoerd.

Klaar om badkamer offertes te ontvangen?

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 badkamer offertes aan.

Hoe werkt het?
1
Beschrijf je project

Vertel ons waar je naar op zoek bent. Wat zijn je wensen?

2
Vergelijk vakspecialisten

Kom in contact en vergelijk offertes van vakspecialisten.

3
Kies jouw vakspecialist

Ga voor de vakspecialist die het best past bij jouw project.

4
Geniet van het resultaat

Deel het met anderen en laat een review achter.

Waarom Homedeal?
350.000

350.000 geplaatste opdrachten per jaar

2.000

Ruim 2.000 aangesloten vakspecialisten

169

169 verschillende vakgebieden