De beste alarmsystemen deals
Ontvang offertes en bespaar tot 40%
 

Gratis en vrijblijvend

Homedeal.be Alarmsystemen Alarmsysteem offerte

Alarmsysteem offerte

Vraag alarmsytemen offertes aan en vind de beste inbraakbeveiliging voor jouw huis. Met het vergelijken van alarmsystemen offertes bespaar je veel geld. Je hoeft alleen maar het offerteformulier in te vullen en de verschillende mogelijkheden en vakspecialisten te vergelijken.


Inhoudsopgave

Waarom is het voordelig om een alarmsysteem offerte aan te vragen via Homedeal?

Als je alarmsystemen offertes aanvraagt, bespaar je tot wel 40% op de aanschaf van inbraakbeveiliging. Het aanvragen van alarmsystemen offertes bij Homedeal is geheel gratis en vrijblijvend, en er zijn nog meer voordelen.

Geld besparen
Je bespaart veel geld als je alarmsystemen offertes vergelijkt, doordat je precies ziet welke aanbieder van inbraakbeveiliging het voordeligst is. De prijzen van alarmsystemen lopen zeer uiteen en op de alarmsystemen offertes is dit duidelijk te zien.

Verspil geen tijd aan zoeken
Het zoeken naar het juiste alarmsysteem kost veel tijd. Dit komt omdat er veel aanbieders zijn die veel verschillende prijzen hanteren. Door alarmsysteem offertes aan te vragen hoef je niet zelf uit te zoeken wat de prijzen zijn en welke aanbieders het beste zijn, omdat wij dit werk al voor je hebben gedaan. Jij hoeft alleen nog maar de alarmsysteem offertes te vergelijken en te bepalen welke aanbieder het voordeligst voor jou is.

Kom in contact met de beste vakspecialisten uit je regio.

Gemiddelde kosten alarmsysteem offerte

Welke kosten kun je verwachten in een alarmsysteem offerte? Een alarmsysteem biedt aanzienlijke voordelen als het gaat om de veiligheid en bescherming van je huis. Gemiddeld kost een alarmsysteem rond de € 550, exclusief installatiekosten, wat een redelijke investering is gezien de beveiliging die het biedt. Meer over de kosten van alarmsystemen lees je hier. Je hebt de keuze uit verschillende types alarmsystemen: bedrade, draadloze en hybride systemen, elk met hun eigen voor- en nadelen. Bedrade systemen zijn zeer betrouwbaar en minder vatbaar voor storingen, maar de installatie kan complex en duur zijn. Draadloze systemen zijn eenvoudiger te installeren en bieden meer flexibiliteit in plaatsing, hoewel ze afhankelijk zijn van batterijen.

Hybride systemen combineren de betrouwbaarheid van bedrade systemen met de flexibiliteit van draadloze technologie. Elk type alarmsysteem is beschikbaar in een basis- en een uitgebreide variant, zodat je kunt kiezen voor de functies die het beste bij jouw beveiligingsbehoeften passen. Een basisvariant biedt essentiële beveiligingsfuncties zoals inbraakdetectie, terwijl een uitgebreide variant extra functies kan bevatten zoals camerabewaking, slimme integraties en brandmelders. Het installeren van een alarmsysteem kan niet alleen een afschrikmiddel zijn voor criminelen, maar biedt ook gemoedsrust door je huis en gezin te beschermen tegen diverse bedreigingen.

Wat is er opgenomen in de alarmsystemen offerte?

In een alarmsysteem offerte wordt beschreven welke werkzaamheden de specialist doet en wat de kosten daarvan zijn. Je vergelijkt zo niet alleen de totaalprijs, maar je ziet ook hoe de prijs is opgebouwd. Er komen verschillende onderdelen terug in een alarmsysteem offerte:

 • werkzaamheden;
 • materiaalkosten;
 • prijsopbouw;
 • voorrijkosten;
 • btw;
 • tijdsplanning.
Man schakelt handmatig het alarmsysteem in in de woonkamer

Zo vergelijk je alarmsysteem offertes

Het vergelijken van alarmsysteem offertes is een essentiële stap om ervoor te zorgen dat je de beste deal krijgt die past bij jouw beveiligingsbehoeften en budget. Hier zijn enkele belangrijke factoren om in overweging te nemen bij het vergelijken van alarmsystemen:

 1. Kosten:
  • Eenmalige kosten: Let op de aanschafprijs van het systeem zelf en de installatiekosten. Sommige bedrijven bieden gratis installatie aan als onderdeel van een promotie.
  • Maandelijkse kosten: Vergelijk de maandelijkse abonnementskosten voor bewakingsdiensten, indien van toepassing. Dit kan variëren afhankelijk van het niveau van monitoring en extra functies die worden aangeboden.
 2. Type systeem:
  • Bedraad, draadloos of hybride: Controleer welk type alarminstallatie wordt aangeboden. Bedrade systemen zijn vaak betrouwbaarder maar duurder in installatie, terwijl draadloze systemen flexibeler en eenvoudiger te installeren zijn. Hybride systemen combineren beide voordelen.
  • Basis versus uitgebreid: Bepaal welke variant wordt aangeboden. Basisversies bieden essentiële functies zoals inbraakdetectie, terwijl uitgebreide versies extra’s kunnen bevatten zoals camerabewaking, slimme integraties en brand- en koolmonoxidemelders.
 3. Functionaliteiten en extra’s:
  • Inbraakdetectie: Controleer hoeveel en welke soorten sensoren worden aangeboden (bijv. deur- en raamsensoren, bewegingsdetectoren).
  • Camerabewaking: Kijk of er camera’s inbegrepen zijn en wat hun specificaties zijn (bijv. resolutie, nachtzicht, bewegingsdetectie).
  • Slimme integraties: Let op compatibiliteit met andere slimme apparaten zoals slimme deursloten, verlichting, en spraakassistenten (bijv. Amazon Alexa, Google Assistant).
  • Brand- en koolmonoxidemelders: Controleer of deze inbegrepen zijn in de offerte.
 4. Betrouwbaarheid en Service:
  • Garantie en onderhoud: Kijk naar de garantieperiode en wat er wordt gedekt. Sommige offertes kunnen ook onderhoudscontracten omvatten.
  • Klantenservice: Lees reviews van de vakspecialist. Goede klantenservice kan cruciaal zijn bij installatieproblemen of alarmmeldingen.

Vraag direct alarmsysteem offertes aan

Omdat er zoveel verschillende aanbieders zijn voor alarmsystemen, kost het veel tijd en moeite om de meest geschikte aanbieder te vinden. Homedeal heeft dit allemaal al gedaan, waardoor dit jou dus geen enkele moeite meer kost. De alarmsysteem offertes zijn geheel gratis en vrijblijvend en je krijgt ze al binnen 48 uur in huis. Vraag bij Homedeal kosteloos tot wel 6 offertes van betrouwbare alarminstallateurs bij jou in de buurt.

Kom in contact met de beste vakspecialisten uit je regio.
Hoe werkt het?
1
Beschrijf je project

Vertel ons waar je naar op zoek bent. Wat zijn je wensen?

2
Vergelijk vakspecialisten

Kom in contact en vergelijk offertes van vakspecialisten.

3
Kies jouw vakspecialist

Ga voor de vakspecialist die het best past bij jouw project.

4
Geniet van het resultaat

Deel het met anderen en laat een review achter.

Waarom Homedeal?
350.000

350.000 geplaatste opdrachten per jaar

2.000

Ruim 2.000 aangesloten vakspecialisten

169

169 verschillende vakgebieden