De beste tegelzetter deals
Ontvang offertes en bespaar tot 40%
 

Gratis en vrijblijvend

Homedeal.be Tegelzetter Tegelzetter gezocht

Tegelzetter gezocht

Een tegelzetter werkt vlot en met de beste materialen, hierdoor geniet je snel van een mooie strak betegelde wand of vloer. Heb je een tegelzetter gezocht die de laagste prijs vraagt? Vergeet dan niet te informeren naar de kwaliteit. Homedeal geeft je handvatten waar je op moet letten als je een tegelzetter zoekt.

Voordelige tegelzetter gezocht: de kosten

Over het algemeen geldt: hoe tijdrovender het project, hoe hoger de prijs. Het soort tegels (keramische of natuursteen), de grootte van de tegels en de moeilijkheidsgraad van het legverband hebben allemaal invloed. Onderstaand zie je de gemiddelde prijs per m2 en de gemiddelde prijs per uur die een tegelzetter hanteert.

Gem. prijs per m2, incl.
materiaal en btw
Gem. prijs per uur, incl.
materiaal en btw
Tegelzetter€ 25 - € 40€ 30 - € 40
Vraag hier gratis en vrijblijvend offertes aan en ontdek de exacte prijzen voor jouw situatie

Wil je meer prijsinformatie over het inschakelen van een tegelzetter? Ga dan naar: Tegelzetter.

Zoeken naar een geschikte tegelzetter

Als je al eens eerder naar een tegelzetter gezocht hebt weet je dat het aanbod van tegelzetters groot is. Om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt is het verstandig om tegelzetters goed met elkaar te vergelijken. Neem de volgende 3 punten mee in je beslissing:

  1. Tarief
    Let goed op het tarief dat de tegelzetter vraagt voor zijn werkzaamheden. Zoals je in bovenstaand prijsoverzicht ziet variëren de prijzen. Zeker bij grote projecten loopt het verschil in kosten hoog op. Vraag vrijblijvend de prijzen op van diverse tegelzetters om inzicht te krijgen in de prijsverschillen en een betere onderhandelingspositie te creëren.
  2. Betrouwbaarheid
    De kwaliteit van de tegelzetter is minstens net zo belangrijk als het tarief. Heb je een tegelzetter gezocht? Ga dan na of eerdere klanten recensies over de tegelzetter hebben achtergelaten. Zo verklein je de kans dat je in zee gaat met een tegelzettersbedrijf dat niet aan je verwachtingen voldoet. Bekijk daarnaast de website van de tegelzetter om te zien of het bedrijf beschikt over keurmerken. De overheid stelt geen specifieke eisen aan het beroep tegelzetter. Dat betekent dat iedereen, met of zonder ervaring, een tegelzettersbedrijf kan beginnen. Vandaar dat het keurmerk SGAT-erkenning in het leven is geroepen door De Bond voor Aannemers in Tegelwerken (Bovatin). Is het tegelzettersbedrijf aangesloten bij Bovatin, dan heb je te maken met een professioneel bedrijf.
  3. Klein regionaal of groot landelijk bedrijf
    Een klein regionaal bedrijf is plaatselijk georiënteerd waardoor je geniet van lagere voorrijkosten en persoonlijker contact; ze nemen vaak meer tijd voor het bespreken van je wensen. Een ander voordeel is dat medewerkers vaak breed inzetbaar zijn; één iemand pakt de hele badkamer aan. Een eventueel nadeel van een kleiner bedrijf is dat zij minder personeel hebben waardoor het soms langer duurt voordat de tegelzetter bij je aan de slag gaat. Het voordeel van een groot bedrijf is dat zij vaak een onderhouds- of serviceafdeling hebben die 24/7 bereikbaar is, handig bij spoedgevallen. Een nadeel van een landelijk tegelzetbedrijf is dat het contact vaak minder persoonlijk is omdat de tegelzetters snel weer op een ander project gezet worden. Daarnaast heb je te maken met voorrijkosten.

tegelzetter gezocht

Voordelen tegelzetter

Je hebt een tegelzetter gezocht omdat je een mooi strak betegelde wand en/of vloer wilt, maar wat zijn de specifieke voordelen van het uitbesteden van dit project?

Garantie:
Gaat er tijdens of na het tegels zetten iets mis, dan is het fijn als je terug kunt vallen op de garantie van de tegelzetter die je gezocht hebt. Het is belangrijk dat je informeert naar de garantieregeling voordat je je keuze maakt voor een bepaalde tegelzetter. Als je zelf tegels gaat leggen en er gaat iets mis, heb je geen garantie en vallen de (herstel)kosten misschien wel hoger uit dan wanneer je direct een tegelzetter had ingehuurd. Gemiddeld krijg je 5 jaar garantie op tegelwerk.

Snelheid:
Voor tegelzetters is het een eitje om in een oogopslag te berekenen hoe de indeling van de tegels moet zijn, inclusief hinderlijke bochten en leidingen. Als je geen ervaring hebt met tegels leggen dan is dit werk zeer tijdrovend. Je zit dan voor een langere tijd in de rotzooi terwijl een tegelzetter slechts 1 tot 2 dagen nodig heeft. Daardoor maak je snel weer gebruik van je keuken of van een warme douche.

Benodigdheden:
Een ervaren tegelzetter beschikt al over het juiste vakkundige materiaal en gereedschap om direct aan de slag te gaan. Bespaar jezelf een speurtocht om alle benodigde gereedschappen te kopen of lenen.

Van tegelzetter gezocht naar tegelzetter gevonden

Voor goede kwaliteit tegelwerk hoef je niet de hoofdprijs te betalen. Pak het slim aan en vergelijk de prijzen voordat je met een tegelzetter in zee gaat. Door te vergelijken kun je tot wel 40% besparen op het tegelwerk, de concurrentie tussen tegelzetters is namelijk groot. Vraag bij Homedeal met slechts één offerteaanvraag prijsinformatie aan van tot wel 6 tegelzetters in jouw regio. Binnen 2 werkdagen ontvang je de offertes en vergelijk je de tegelzetters op je gemak om te zien welke specialist je de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt.

Hoe werkt het?
1
Beschrijf je project

Vertel ons waar je naar op zoek bent. Wat zijn je wensen?

2
Vergelijk vakspecialisten

Kom in contact en vergelijk offertes van vakspecialisten.

3
Kies jouw vakspecialist

Ga voor de vakspecialist die het best past bij jouw project.

4
Geniet van het resultaat

Deel het met anderen en laat een review achter.

Waarom Homedeal?
350.000

350.000 geplaatste opdrachten per jaar

2.000

Ruim 2.000 aangesloten vakspecialisten

169

169 verschillende vakgebieden