Veelgestelde vragen

Wie zijn we?

Homedeal is hét platform waarop huiseigenaren en vakspecialisten samenkomen. Ben je op zoek naar een vakspecialist voor jouw opdracht? Dan kun je hiervoor op deze website gratis offertes aanvragen. Bij Homedeal zijn meer dan 2.000 professionals aangesloten. Wanneer je een offerte aanvraagt, wordt deze verstuurd naar een aantal door ons systeem geselecteerde vakspecialisten. Deze bij ons aangesloten specialisten nemen vervolgens telefonisch of via e-mail contact met je op om de aanvraag door te nemen. De vakspecialisten kunnen ook voorstellen om bij jou thuis te komen om het project en jouw wensen met je door te nemen. Naar aanleiding van dit gesprek, ontvang je een vrijblijvende offerte. Vergelijk vervolgens de verschillende offertes in alle rust en kies de vakspecialist die het beste bij jou past.

Hoe werkt het?

  1. Vraag gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan van vakspecialisten bij jou uit de buurt.
  2. Binnen 2 werkdagen nemen vakspecialisten contact met je op om jouw wensen te bespreken.
  3. Vergelijk de offertes en vind de beste vakspecialist voor jouw project.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het voordat een vakspecialist contact met mij opneemt?

Wanneer jouw aanvraag is doorgestuurd via deze website, neemt de vakspecialist zo spoedig mogelijk contact met je op. Uiteraard streeft de vakspecialist ernaar om dit binnen 2 werkdagen te doen.

Kan ik na mijn aanvraag zelf contact opnemen met een vakspecialist?

Wanneer je een offerte ontvangt, neemt de vakspecialist binnen 2 werkdagen contact met je op. Mocht dit langer duren dan 2 werkdagen, dan raden we je aan om zelf contact met de specialist op te nemen. De contactgegevens vind je in de bevestigingsmail die je na je aanvraag ontvangt.

Kan ik na mijn aanvraag mijn gegevens wijzigen?

Je kunt na je aanvraag je gegevens nog wijzigen. Jouw belangrijkste gegevens, zoals je naam, e-mailadres en telefoonnummer worden tijdens het aanvraagproces geverifieerd. Mocht je na jouw aanvraag gegevens willen wijzigen of bijvoorbeeld documenten (foto’s of bouwtekeningen) willen toevoegen, geef deze wijziging(en) dan door aan de vakspecialist. Je vindt de gegevens van de professional in de bevestigingsmail die je na jouw offerteaanvraag ontvangt.

Ik heb minder dan 6 offertes ontvangen. Hoe kan dat?

Op dit platform zijn meer dan 2.000 vakspecialisten aangesloten. Wij streven ernaar om je aanvraag naar 6 specialisten door te sturen. Zo heb je de mogelijkheid om meerdere offertes te vergelijken. Het kan voorkomen dat er bij jou in de buurt minder aangesloten bedrijven – die jouw project zouden kunnen uitvoeren – beschikbaar zijn. Het kan gebeuren, dat je daardoor minder dan 6 offertes ontvangt.

Ik wil alleen een offerte van een bedrijf uit mijn regio ontvangen. Hoe zorg ik daarvoor?

Wanneer je een offerte aanvraagt, vul je jouw persoonlijke gegevens in. Je ontvangt in eerste instantie offertes van vakspecialisten bij je uit de buurt. Mochten er in jouw regio geen vakspecialisten actief zijn, dan proberen wij specialisten uit een andere regio

Zijn mijn persoonlijke gegevens veilig?

Ja, jouw persoonlijke gegevens zijn veilig. We gebruiken je persoonlijke gegevens alleen voor de offerteaanvraag. Deze worden niet openbaar gedeeld en komen alleen bij de vakspecialisten terecht.

Hoe is de kwaliteit van de aangesloten vakspecialisten?

We hechten veel waarde aan de kwaliteit van de vakspecialist. Om als specialist toegelaten te worden tot ons platform, hanteren we strikte regels. Zo staat de vakspecialist altijd ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast controleren we de keurmerken van het bedrijf. Een vakspecialist waarover klachten bij ons bekend zijn, wordt niet meer toegelaten op dit platform.

Hoe controleer ik zelf de kwaliteit van de vakspecialisten?

In de bevestigingsmail die je na je aanvraag ontvangt, staat vermeld hoe lang een bedrijf al bij ons is aangesloten. Dit is een goede graadmeter voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van het bedrijf. Daarnaast raden wij je aan om kwalificaties, certificaten, garantieregelingen en eventuele reviews van professionals te checken.

Ik heb een klacht over de uitgevoerde werkzaamheden. Bij wie kan ik terecht?

Homedeal stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de vakspecialist. We stellen ons echter niet aansprakelijk voor zijn geleverde diensten. Mocht je niet tevreden zijn over de uitgevoerde werkzaamheden, neem dan alstublieft contact op met de service professional. Probeer er samen uit te komen. Mocht dit onverhoopt niet lukken, neem dan contact met ons op via: [email protected].

Krijg ik garantie op het geleverde werk?

De garantietermijn verschilt per vakgebied. Check de garantietermijn op de offerte die je ontvangt. Vraag er nogmaals naar bij de vakspecialist met wie je zaken wilt doen.