Ons verhaal

Het is niet ingewikkeld om de juiste vakspecialist te vinden voor je project. Vanuit deze gedachte brengt Homedeal consumenten en vakspecialisten met elkaar in contact. Homedeal is onderdeel van Skydreams en is gevestigd in Utrecht. Hier werkt een enthousiast team constant aan het succes en de ontwikkeling van het platform.

Hoe werkt Homedeal?

Bij Homedeal worden in 4 eenvoudige stappen offertes aangevraagd van maximaal 6 verschillende vakspecialisten, afhankelijk per markt en regio. Hoe dit werkt? Lees het hieronder.

Stap 1: Beschrijving van het project

Vertel ons waar je naar op zoek bent. Wat zijn de wensen voor het project?

Stap 2: Vergelijk vakspecialisten

Kom eenvoudig in contact met de verschillende vakspecialisten en vergelijk de offertes die je binnenkrijgt.

Stap 3: Kies de vakspecialist

De gekozen vakspecialist gaat aan de slag met het project, gefeliciteerd!

Stap 4: Geniet van het resultaat

Door middel van een review wordt de ervaring met de vakspecialist gedeeld. Zo worden andere consumenten geholpen bij het maken van hun keuze.

Wat zijn de voordelen van Homedeal?

Met 169 verschillende vakgebieden is Homedeal de website waar consumenten en vakspecialisten met elkaar in contact komen.

  • 350.000 geplaatste opdrachten per jaar
  • Ruim 2.000 aangesloten vakspecialisten
  • Meer dan 1 miljoen uitgevoerde projecten

Skydreams

Homedeal is onderdeel van Skydreams. Skydreams creëert nieuwe kansen en een online toekomst voor bedrijven die voornamelijk offline georiënteerd waren. Om dat te bereiken, brengen Skydreams’ marktplaatsen klanten en bedrijven op een zinvolle manier bij elkaar op het internet. Vanuit het Skydreams HQ in Utrecht werkt een divers, internationaal team aan het realiseren van onze droom: traditioneel offline industrieën een welvarende online toekomst geven. Naast Homedeal staat sinds 2021 Skydreams’ nieuwste platform Weddingspaces live en kan als startup bouwen op voortdurende steun van het krachtige Nederlandse moederbedrijf.