De link is gekopieerd naar uw klembord. Plak de link om dit profiel te delen op social media of via e-mail.

Bedrijfsomschrijving

Mijn onderneming Johan Bland Huis en Tuin is gespecialiseerd in schilder- en gyprocwerk, grote en kleine klussen en tuinonderhoud. Zowel voor particulieren als voor bedrijven. Ik ben een enthousiaste tuinman en klusser. Het resultaat? Als ik bij jou vertrek, ben je 100 procent tevreden. Heb je een kleine of grote opdracht voor mij? Dan kom ik graag bij je langs om te luisteren naar jouw behoeften en verwachtingen.

Projectfoto's

Johan Bland Huis&Tuin-1
Johan Bland Huis&Tuin-2
Johan Bland Huis&Tuin-3

Reviews

8,0/10
Bekijk 1 review

Onderstaande reviews zijn geschreven door consumenten die een offerteaanvraag hebben gedaan op onze website. Alle reviews die voldoen aan onze richtlijnen worden gepubliceerd.

Kwaliteit
8.0
Service
8.0
Prijs / kwaliteit
8.0
10 1 8 1
8.0 8 10 1
Heel goed
Geschreven door Geurt.E op 3 juni 2019
Johan Bland Huis&Tuin Homedeal https://www.homedeal.be

Na waterschade is het gelukt door de dhr Johan Bland om de zaak goed te herstellen en netjes af te werken.

Kwaliteit
8
Service
8
Prijs / kwaliteit
8

Vraag & Antwoord

Hoe bent u begonnen met het bedrijf?

Ik ben Johan, de zaakvoerder en enige werknemer van Johan Bland Huis en Tuin. Na een jarenlange carrière als arbeider in de industriebouw, gyprocplaatser en medewerker in een doe-het-zelfzaak, besliste ik in 2014 om mijn eigen bedrijf op te richten. De reden? Ik wilde mijn twee passies samenbrengen in één job: bouw en tuinonderhoud. Een van de beste beslissingen in mijn leven! Want hoewel ik mijn jobs altijd graag heb gedaan, sta ik nu elke dag met een brede glimlach op.

Wat zijn de pluspunten van uw bedrijf?

Betaalbare kwaliteit, flexibiliteit en een persoonlijke benadering zijn de sleutelwoorden in mijn aanpak.

Wat is uw beste advies voor klanten?

Er is nog geen antwoord ingevuld.

Hoe bent u begonnen met het bedrijf? Ik ben Johan, de zaakvoerder en enige werknemer van Johan Bland Huis en Tuin. Na een jarenlange carrière als arbeider in de industriebouw, gyprocplaatser en medewerker in een doe-het-zelfzaak, besliste ik in 2014 om mijn eigen bedrijf op te richten. De reden? Ik wilde mijn twee passies samenbrengen in één job: bouw en tuinonderhoud. Een van de beste beslissingen in mijn leven! Want hoewel ik mijn jobs altijd graag heb gedaan, sta ik nu elke dag met een brede glimlach op.
Wat zijn de pluspunten van uw bedrijf? Betaalbare kwaliteit, flexibiliteit en een persoonlijke benadering zijn de sleutelwoorden in mijn aanpak.

Bedrijfslocatie

Johan Bland Huis&Tuin address Johan Bland Huis&Tuin address
BE Neeroeteren Ophovenstraat 151 bus 2 3680
Meer informatie
Rechtsvorm
Eenmanszaak
Aantal medewerkers
1
Ondernemingsnummer
BE0543560680