De beste verhuizing deals
 

Gratis en vrijblijvend

Homedeal.be Verhuis Verhuisservice

Verhuisservice

Het werkveld van een verhuizer houdt niet op bij het enkel transporteren van goederen van de ene locatie naar een andere. Verhuisbedrijven bieden vaak ook een extra verhuisservice aan om nog meer werkzaamheden uit handen te nemen. Op deze manier kun je nog sneller genieten van je nieuwe woning of kantoor. Homedeal heeft alle mogelijkheden en bijbehorende kosten voor je uitgezocht en op een rij gezet.

Wat zijn verhuisservice kosten?

De kosten voor de verhuisdiensten of services lopen uiteen en verschillen per verhuisbedrijf en opdracht. Hieronder vind je de verschillende soorten verhuisdiensten en de bijbehorende prijsindicatie. Op deze manier kun je kijken of een dienst binnen het budget valt. Wil je de specifieke kosten ontvangen van de verhuisdiensten die ze bij jouw verhuizing kunnen aanbieden? Vraag dan vrijblijvend offertes aan via Homedeal en vraag naar de mogelijkheden bij jouw verhuizing.

Soorten verhuisdiensten

De verhuisdiensten die worden aangeboden variëren per bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de meest voorkomende diensten waar je gebruik van kunt maken:

Inboedelopslag

Wil je je inboedel al verhuizen naar je nieuwe woning, maar zijn nog niet alle kamers klaar? Dan is het mogelijk om je spullen tijdelijk op te slaan in een opslagruimte. Op deze manier weet je zeker dat je inboedel veilig is voor een korte of langere periode. De prijs van inboedelopslag is vooral afhankelijk van de grootte. De kosten van deze verhuisservice worden berekend op basis van het aantal m³ dat nodig is voor je spullen. Je huurt een opslagbox van 30m³ voor gemiddeld € 150 per maand.

Goederen in- en uitpakken

Het is belangrijk dat je eigendommen op een zorgvuldige manier worden ingepakt. Je wilt namelijk niet dat je dure vaas of servies bij het uitpakken kapot blijkt te zijn. Het is daarom mogelijk om je inboedel te laten inpakken door een professionele inpakker. Verhuisbedrijven beschikken namelijk over de juiste inpakmaterialen die zorgen dat je niet teleurgesteld wordt. Een inpakker kun je voor ongeveer € 25 per uur bij je verhuisbedrijf inschakelen.

Lift assistentie

Heb je een hoger gelegen woning die minder gemakkelijk bereikbaar is? Dan is het mogelijk dat een verhuisbedrijf je inboedel via een verhuislift naar buiten moet verplaatsten. Denk hierbij aan het transporteren van bijvoorbeeld banken en bedden. De prijzen van een verhuislift liggen rond de € 70 per uur. Meestal rekenen bedrijven een vervolgtarief na het eerste uur en verschillen de prijzen in het weekend.

Handyman

Vaak moeten er voor en na de verhuizing nog allerlei kleine werkzaamheden gedaan worden. Een handyman kan helpen bij het aanleggen van bekabeling, bevestigen van gordijnrails en het ophangen van planken, spiegels of schilderijen. Hierdoor kun je snel genieten van een woning die helemaal afgewerkt is. De kosten van deze verhuisservice varieert per opdracht maar ligt gemiddeld rond de € 40 per uur.

Woning ontruiming

Heb je een aantal spullen die je niet wil laten meeverhuizen? Deze spullen kun je ook laten opruimen door een verhuisbedrijf. Nadat ze je inboedel naar je nieuwe woning hebben gebracht zorgen ze dat de overige spullen ook opgeruimd worden. Dit kunnen ze naar de sloop of kringloopwinkel brengen zodat andere mensen weer kunnen genieten van je oude inboedel. Daarnaast zorgen zij ervoor dat de woning bezemschoon wordt opgeleverd.

Kunstwerk/antiek verhuizen

Het verhuizen van kunstwerken of antiek is een vak op zich. Er bestaan zogenaamde ‘art handlers’, die precies weten hoe ze een kostbaar en onvervangbaar kunstvoorwerp op de juiste manier en met de juiste verpakkingsmaterialen moeten verplaatsen. Deze art handlers hebben naast hun verhuisopleiding ook een speciale cursus gedaan om je kunst probleemloos je nieuwe woning te transporteren.

Piano transport

Het verhuizen van een piano moet met de grootst mogelijke zorg gebeuren. Het is dus belangrijk om een verhuisbedrijf in te huren die ervaring heeft met het transporteren van piano’s. Want naast de emotionele waarde is een piano ook een duur instrument dat je niet wilt verliezen tijdens een verhuizing. De kosten voor het laten verhuizen van je piano liggen meestal rond de € 200 à € 300.

Vind de beste deal

Wil je specifiekere informatie ontvangen over de kosten van verschillende verhuisservices voor jouw verhuizing? Vraag dan via Homedeal vrijblijvend offertes aan en ontvang binnen 48 uur offertes van verhuisspecialisten bij jou in de buurt. Verhuisbedrijven hanteren verschillende prijzen, dus door het vergelijken van offertes kun je tot wel 40% besparen op de kosten van verschillende verhuisdiensten. Ga jij ook voor de beste deal? Vraag dan vrijblijvend offertes aan via Homedeal.

Hoe werkt het?
1
Beschrijf je project

Vertel ons waar je naar op zoek bent. Wat zijn je wensen?

2
Vergelijk vakspecialisten

Kom in contact en vergelijk offertes van vakspecialisten.

3
Kies jouw vakspecialist

Ga voor de vakspecialist die het best past bij jouw project.

4
Geniet van het resultaat

Deel het met anderen en laat een review achter.

Waarom Homedeal?
350.000

350.000 geplaatste opdrachten per jaar

2.000

Ruim 2.000 aangesloten vakspecialisten

169

169 verschillende vakgebieden