De beste verhuizing deals
 

Gratis en vrijblijvend

Homedeal.be Verhuis Verhuisoffertes

Verhuisoffertes

Vraag gratis en vrijblijvend verhuisoffertes aan en ontvang binnen 48 uur specifieke informatie waar je verder mee kunt. Het kost maar 2 minuten van je tijd en het geeft je meer inzicht in de kosten voor je verhuizing.

Waarom verhuisoffertes aanvragen?

Het aanvragen van verhuisoffertes via Homedeal biedt vele voordelen. Je kunt niet alleen 40% besparen op de kosten voor een verhuizing, maar het bespaart je ook veel tijd.

Ontvang waardevolle informatie

Het inschakelen van een verhuisbedrijf kan voordeliger zijn dan je denkt. Zet eerst op een rijtje welke handelingen je zelf wilt doen en welke je wilt overlaten aan het verhuisbedrijf. Op deze manier is het voor een verhuisbedrijf duidelijk welke taken hij moet uitvoeren en welke juist niet. Hierdoor kan een verhuizer een voordeligere verhuisofferte aanbieden. Kijk bij ontvangst van de verhuisofferte altijd naar welke extra verhuisservices zijn opgenomen in het pakket. Door deze informatie vervolgens te vergelijken met andere verhuisoffertes, ga je voor de beste deal.

Tijd besparen

Je wilt natuurlijk dat je spullen met de grootste zorg worden verhuist. Het vinden van vakkundige verhuisbedrijven is geen vanzelfsprekendheid, maar Homedeal heeft dit werk al voor je gedaan. Door het aanvragen van verhuisoffertes kom je in contact met verhuisspecialisten bij jou in de buurt. Het enige dat je hoeft te doen is het formulier in te vullen en kijken welk verhuisbedrijf het beste aan jouw wensen voldoet.

Wat is er opgenomen in de verhuisofferte?

Er zijn diverse onderdelen die aan bod komen op een verhuisofferte. Er wordt precies beschreven welke werkzaamheden er worden uitgevoerd en wat de kosten daarvan zijn. Op deze manier weet je precies hoe de prijs voor het verhuizen van je inboedel is opgebouwd. De volgende punten komen aan bod in de verhuisoffertes:

  • geschatte totaalprijs;
  • werkzaamheden;
  • uitvoerdatum;
  • geldigheid van de offerte;
  • algemene voorwaarden van het verhuisbedrijf.

Vraag gemakkelijk verhuisoffertes aan

Benieuwd naar wat verhuisbedrijven voor jou kunnen betekenen? Vraag via Homedeal gratis en vrijblijvend verhuisoffertes aan van specialisten bij jou in de buurt. Vergelijk verschillende bedrijven en ga voor de beste deal.

Meer informatie over

Hoe werkt het?

1
Beschrijf je project

Vertel ons waar je naar op zoek bent. Wat zijn je wensen?

2
Vergelijk vakspecialisten

Kom in contact en vergelijk offertes van vakspecialisten.

3
Kies jouw vakspecialist

Ga voor de vakspecialist die het best past bij jouw project.

4
Geniet van het resultaat

Deel het met anderen en laat een review achter.

Waarom Homedeal?

350.000

350.000 geplaatste opdrachten per jaar

2.000

Ruim 2.000 aangesloten vakspecialisten

169

169 verschillende vakgebieden