De beste verhuizing deals
 

Gratis en vrijblijvend

Homedeal.be Verhuis Verhuisfirma

Verhuisfirma

Minimale kosten
€ 400
Gemiddelde kosten
€ 1.050
Maximale kosten
€ 1.700
Dit project kost gemiddeld tussen de
€ 860 - € 1.240

Ga je verhuizen naar een nieuwe woning of kantoor, maar wil je al je zorgen uit handen laten nemen? Dan is het inhuren van een verhuisfirma een slimme keuze. Een verhuisfirma heeft namelijk specialisten in huis die het inpakken, transporteren en uitpakken van je inboedel op een veilige en efficiënte manier kunnen laten verlopen. Benieuwd wat verhuisfirma’s precies kunnen betekenen voor je verhuizing? Homedeal heeft de kosten voor het inschakelen van een verhuisfirma en de extra diensten die ze bieden voor je uitgezocht.

Wat kost een verhuisfirma?

De kosten voor het inschakelen van een verhuisfirma zijn door meerdere factoren beïnvloedbaar. Denk hierbij aan de omvang van je inboedel en het aantal verhuizers dat nodig is om alle werkzaamheden te voltooien. Daarnaast zijn ook de afstand en de verhuiswagen van invloed op de prijs. Een verhuiswagen met een laadruimte van 50m³ inclusief een verhuizer kost gemiddeld € 75 per uur.

Heb je een grote inboedel maar wil je wel dat het verhuizen weinig tijd in beslag neemt? Dan kun je extra verhuizers inhuren. Het inhuren van een extra verhuizer kost ongeveer € 30 per uur. Dit betekent niet dat de totale kosten voor je verhuizing hoger worden. Door het inhuren van een extra verhuizer is het mogelijk dat het gehele project efficiënter uitgevoerd kan worden en dus minder tijd kost. Benieuwd naar wat verhuisfirma’s voor je kunnen betekenen? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan en krijg waardevolle prijsinformatie die past bij je project.

Welke extra’s biedt een verhuisfirma?

Naast het transporteren van goederen biedt een verhuisfirma vele ondersteunende verhuisdiensten aan. Met deze verhuisservices nemen verhuisfirma’s nog meer zorgen uit handen. Je kunt een verhuizer inschakelen voor:

OptiePrijsVoordelen
Handyman service€ 40 per uur- Montage/demontage TV, schilderijen, spiegels e.d.
- Reparatie en schilderwerkzaamheden
Inpakker€ 40 per uur- Inpakken van de gehele inboedel
- Gegarandeerd van goed resultaat
Lift assistentie€ 70 per uur- Voor woningen op een hogere verdieping
- Verplaatsen van banken, koelkasten en bedden
Piano transport€ 200 - € 300- Verhuizing met grote zorg
- Piano is verzekerd tijdens de rit
Parkeervergunning€ 20 - € 30- Prijs verschilt per gemeente
- Laden en lossen gaat sneller aan de deur
Inboedel opslag€ 95 voor een opslagbox van 30m³ - Ruimte als je nog niet kun verhuizen
- Extra ruimte als je ruimte tekort komt

Voordelen van een erkende verhuisfirma

Verhuisfirma’s aangesloten bij de Belgische Kamer der Verhuizers nemen alleen personeel aan dat goed opgeleid en gediplomeerd is. Specialisten weten precies hoe ze een verhuiswagen slim moeten inladen en daardoor is de kans op schade erg klein. Je inboedel is dus altijd in professionele handen. Om je nog meer zekerheid te geven is je inboedel tijdens het verhuizen altijd verzekerd.

Besparen op je verhuizing

Door je handen uit de mouwen te steken tijdens een verhuizing kun je flink besparen op de kosten van een verhuisfirma. Kijk bijvoorbeeld altijd welke spullen niet meer nodig zijn in je nieuwe woning of kantoor. Door deze spullen te verkopen of aan een kringloopwinkel te geven, kost het in- en uitladen minder tijd. Ook is het eventueel mogelijk dat er maar een kleinere verhuiswagen nodig is. Ook kun je altijd de hulp van vrienden en familie inschakelen om het verhuizen vlotter te laten verlopen. Het inpakken van verhuisdozen is geen moeilijke taak en kan ook zelf gedaan worden. Let wel op met waardevolle en breekbare spullen. Het is mogelijk dat deze niet verzekerd zijn als je het zelf inpakt. Tot slot wordt er vaak een toeslag in rekening gebracht als je in het weekend gaat verhuizen. Op zaterdag betaal je 25% toeslag en op zondag loopt dit op tot 75%.

Vind de beste deal

Ben je benieuwd naar de kosten van een verhuizing die door een vakkundige verhuisfirma wordt uitgevoerd? Vraag dan vrijblijvend offertes aan en ontvang specifieke prijsinformatie over jouw verhuizing. Dit kost slechts 2 minuten van je tijd en binnen 48 uur ontvang je waardevolle prijsinformatie waarmee je kunt gaan vergelijken. Door het vergelijken van offertes kom je niet voor verrassingen te staan en kun je tot wel 40% besparen op de kosten van een verhuisfirma.

Hoe werkt het?
1
Beschrijf je project

Vertel ons waar je naar op zoek bent. Wat zijn je wensen?

2
Vergelijk vakspecialisten

Kom in contact en vergelijk offertes van vakspecialisten.

3
Kies jouw vakspecialist

Ga voor de vakspecialist die het best past bij jouw project.

4
Geniet van het resultaat

Deel het met anderen en laat een review achter.

Waarom Homedeal?
350.000

350.000 geplaatste opdrachten per jaar

2.000

Ruim 2.000 aangesloten vakspecialisten

169

169 verschillende vakgebieden