5.000 specialisten
1 miljoen projecten verricht

Route

Dankzij de centrale ligging is Homedeal eenvoudig te bereiken.

Homedeal is gevestigd in hartje Utrecht op Hoog Catharijne. Ons adres is Godebaldkwartier 371. Dit is op een steenworp van treinstation Utrecht Centraal en daarom adviseren we je gebruik te maken van het openbaar vervoer.

Met het openbaar vervoer

Vanaf Utrecht Centraal Station loop je vanuit de stationshal richting Centrum/Hoog Catharijne. Passeer de uitgangen naar de busstations, loop onder het grote videoscherm door en sla bij ABN AMRO rechtsaf. Als je doorloopt zie je links een filiaal van Action. Vlak na de Action en tegenover de winkel AKO is de ingang van het kantorencomplex Janssoenborch. Daar kun je met de lift naar verdieping 4 waar je ons kantoor vindt.

Met de auto

Je kunt je auto in de dichtstbijzijnde parkeergarage, Moreelsepark, parkeren. Hier kun je betaald parkeren. Raadpleeg Google maps om de beste route uit te stippelen. Vanaf de parkeergarage Moreelsepark ga je met de lift of de trap naar het winkelcentrum Hoog Catharijne. Links zie je de Albert Heijn, vanaf daar loop je rechtdoor richting de Action. Vlak voor de Action en tegenover de winkel AKO is de ingang van het kantorencomplex Janssoenborch. Daar kun je met de lift naar verdieping 4 waar je ons kantoor vindt.